Nieuwjaarswandeling 2011

Zondag 23 january 2011. De nieuwjaars activiteit was een groot succes. We kwamen bij elkaar in Café-Restaurant Op ‘t Indsje. Helaas waren enkele Blikkers verhinderd: Lenny, Wim en Willemien, Ron en Hanneke en Nelleke, Marjolein en Astrid. Tijdens het weerzien van bekende gezichten en de kennismaking met nieuwe leden en aanhang werd er moed ingedronken voor de wandeling. Onder het genot van wat lichte regen vetrokken we richting Eckelrade. Een mooie wandeling door open gebied en glibberige paadjes. Na zo’n anderhalf uur kwamen we weer terug bij Op ‘t Indsje. Daar moest opnieuw weer moed worden ingedronken, maar nu voor het eten. Onze voorzitter Fons gaf een passende terugblik over het afgelopen seizoen en daarna het startsein voor de maaltijd. Het eten was rijkelijk en lekker. Leuke verhalen, belevingen en anekdotes passeerden de revue. We verheugen ons op de volgende activiteit.

  • Vorige
  • play/pause
  • Volgende

Alle 24 wandelaars hebben deelgenomen aan het eten:
Fons en Ineke, Joop, Wouter, Eric en Lilian, Wim en Sandra en Kim en Nina, Wiebe en Beppie, Hilke, Bart en Carin en Stan en Jules, Marlies en Armand, Maartje en Remco, Monique, Jacques en José.

Beste BLIKKERS,

Het doet me genoegen te zien hoe massaal jullie wilden eten vandaag. Ik mag hopen dat jullie iets terughoudender zullen zijn bij het andere deel van onze nieuwe productie.

Traditiegetrouw zijn we in januari echter niet bij elkaar om vooruit te blikken maar om terug te blikken op het voorbije seizoen.

We speelden FAMILIE,

Een geruststellende titel maar een verontrustend stuk.

Marlies was van meet af aan ten dode opgeschreven want met zo’n chagrijn houdt geen mens het uit. Dat de héle familie in een skelet in Zwitserland bijeen moest komen om haar daarvan te overtuigen, maakte het allemaal niet eenvoudiger. Komt nog bij dat Ron allang vreemd ging, dat Bart een cryptohomo bleek te zijn, dat Wim zoals gebruikelijk mislukt was, dat Monique duidelijk van de wap af was en dat Ineke haar kinderen miste, alwéér haar kinderen.

Joop, bak daar eens wat van, dan gooit Wouter d’r nog een koekoeksklokje tegen aan.

Kortom …., het stuk werd een groot succes.

Tja, familie zijn we en van familie kom je niet goed af.

Het stuk was BLIK-waardig en dat is het criterium waarop we afgerekend willen worden.

Tot slot een goede raad: Neem de nieuwe leden op in onze familie, geef ze te eten en speel de sterren met ze van de hemel. Op die ene ster na, waarop Harry Storms zich nu zit te verkneukelen.

Ik wens iedereen smakelijk eten en een BLIK-waardig seizoen.

Fons Extra.

Geef een reactie