Na een jaar met beperkingen ging Blik vanaf september 2021 “op de planken”. Met “Tocht”, losjes gebaseerd op het Open Huwelijk, een oud succesnummer van Blik uit 2003.

In “Tocht” deelt een getrouwd stel hun huwelijksperikelen op een absurde en komische wijze met het publiek. De vrouw kan niet verdragen dat haar man er andere vrouwen op na houdt. Om hun huwelijk te redden doet haar man haar een voorstel. Als de huwelijkspartners elkaar in openheid alle vrijheid gunnen, blijken de mechanismen van de veldslag in de echtelijke arena nog steeds van alle tijden te zijn. En dus herkenbaar. Via sappige dialogen en herkenbare anekdotes, overgoten met de nodige (zelf)spot vertelt zij het publiek wat zich afspeelt in hun relatie. “Als de deur aan beide kanten open staat, krijg je tocht”.

In 2020 voerden we dit stuk tijdens zomer en najaar met veel succes op, op een openlucht locatie op voor beperkt publiek. Dat smaakte naar meer!!!

In 2021 september en oktober trekt Blik nog langs de Limburgse theatertjes. Binnenkort via de websites van die theaters te boeken. Bekijk hier de trailer: youtube

Zaterdag 11 september Theater Landgraaf : Theater Landgraaf

Zaterdag 18 september Theater De Garage te Venlo : Theater de Garage – Theater de Garage – Theater Venlo

Zaterdag 9 oktober Theater Karroessel te Geleen : Theater Karroessel Geleen – Home

Woensdag 13 oktober en zondag 17 oktober Pesthuys Podium te Maastricht : Welkom bij het Pesthuyspodium – Pesthuys Podium

Houdt voor actueel nieuws onze Facebookpagina in de gaten: Toneelgroep Blik | Facebook.

Geef een reactie